Veleposlaništvo RS Skopje /Napovednik /
24.12.2018  

OBVESTILO / СООПШТЕНИЕ / LAJMËRIM / ANNOUNCEMENT

OBVESTILO 

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Skopju bo dne 26.12.2018 in 01.01.2019, zaradi praznike v Republiki Sloveniji, zaprto.

 

СООПШТЕНИЕ

Амбасадата на Република Словенија во Скопје, на ден 26.12.2018 и 01.01.2019, нема да работи поради празници во Република Словенија.

 

 LAJMËRIM

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Shkup më datë 26.12.2018 dhe 01.01.2019, nuk do të punojë, për shkak të festave në Republikën e Sllovenisë.

 

ANNOUNCEMENT 

The Embassy of the Republic of Slovenia in Skopje on 26.12.2018 and 01.01.2019 is going to be closed because of the Slovenian holidays.