Veleposlaništvo RS Skopje /Napovednik /
23.03.2011  

Informacija o 18. poletnem tečaju slovenskega jezika na slovenski obali »Halo, tukaj slovenski Mediteran« in poletni šoli META humanistike »Mediteranske identitete: migracije v in iz Mediterana«

Skopje, 23. marec 2011 – Obveščamo, da Univerza na Primorskem, Fakulteta za humanistične vede in Center za znanost in raziskovanje iz Kopra vabita, da se udeležite dveh pomembnih poletnih dogodkov, in sicer: 18. poletnega tečaja slovenskega jezika na slovenski obali z naslovom »Halo, tukaj Slovenski Mediteran«, ki bo v Kopru potekal med 18. in 31. julijem 2011 ter poletne šole META humanistike pod naslovom »Mediteranske identitete: migracije v in iz Mediterana«, ki bo potekala od 4. do 15. julija 2011.

18. poletni tečaj slovenskega jezika je namenjen vsem, ki želijo izboljšati svoje znanje slovenskega jezika, spoznati Slovenijo in njeno kulturo. Več informacij lahko najdete v brošuri, ki je dosegljiva tudi na naslednjih spletni strani: www.fhs.upr.si in www.zrs.upr.si .

Poletna šola META humanistike z naslovom »Mediteranske identitete: migracije v in iz Mediterana«, je dvotedenski program z interdisciplinarnim pristopom k humanističnim in družbenim vedam, ki bo potekal v angleškem jeziku. Več informacij lahko najdete na naslednji spletni strani: www.fhs.upr.si .